A termékekre 14 napos postázási határidővel cseregaranciát vállalunk amennyiben:

azt kizárólag még nem viselt, sértetlen állapotban, csomagolással visszaküldik részünkre.
Tekintve, hogy webáruházról beszélünk így nincs lehetőség a termékek tényleges megtekintésére és otthon felpróbálva mégsem nyeri el tetszését úgy azt indoklás nélkül is (bár szívesen fogadjuk visszajelzéseik, ezzel is segítve munkánkat, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani) visszaküldheti részünkre.

A csere lehetséges ugyanolyan termékre, vagy a fizetett összeg levásárolható. Ezen határidőn túl nem áll módunkban cserélni, pénzt visszafizetni a fenti okokból.
A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az utánvéttel vagy portósan feladott csomagokat nem tudjuk átvenni.
Ha a terméket a Vásárló használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni áruházunk részére, akkor nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, saját költségére.

A cserejog gyakorlásához a vásárlónak a terméket eredeti, sértetlen állapotban, eredeti vagy számla másolatával együtt kell visszaküldeni címünkre. A cserével kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. A beérkezett áru ellenőrzése után (amennyiben az sértetlen állapotban érkezett vissza) tekintettel arra, hogy külföldi beszállítókkal/raktárral dolgozunk a cseretermék esetében is szükséges kalkulálni a 10-15 munkanapos szállítási idővel.

Reklamáció és jótállás

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az Ön kérésére köteles helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.
Ha véletlenül eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, jelezze ezt e-mailben az info@plazaa.eu e-mail címen hiba leírással.
A csereáru visszaszállításról ilyen esetben az Eladó gondoskodik. A kiszállítást követően 14 napon belül juttassa vissza a hibás árut címünkre.

További részleteket "Általános Szerződési Feltételeinkben" talál.